lunes, 7 de septiembre de 2009

Socialistes valencians?

Al si d'un PSPV (Partit Socialista del País Valencià) que no ha estat capaç de fer una oposició productiva per recuperar el vot dels valencians cap a l'esquerra es reobre el debat de les sigles PV (País Valencià) amb la intenció del Secretari General, Jorge Alarte, d' emprar la marca "socialistes valencians" en nom d'alguna miraculosa estratègia de màrqueting polític que, presumptivament, ajudarà a recuperar els vots perduts.

Aquestes sigles responen a la identificació d'una formació política amb la societat i la cultura d'un poble que, en compte, d'amagar o esborrar s'han de lluir perquè es tracta de dignificar la identitat dels valencians. Lluny queda la Transició on els socialistes feren un gran esforç amb renuncies importants per contribuir al consens i, ara, no te sentit una autocensura absurda que sembla estar en la línia d'actuació de la dreta reaccionaria.

A qui convé aquesta polèmica?; de debò calia generar mala maror?; és aquest el moment oportú?; paga pena transmetre aquesta imatge a la societat?

Algú te la resposta?.

No hay comentarios: